Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ecija Ojdanić u '1 na 10': Pročitajte kako je splitska glumica opisala svoje kolegice

Ecija Ojdanić u '1 na 10': Pročitajte kako je splitska glumica opisala svoje kolegice

Milu Elegović smatra istinskom divom, Barbara Nola joj je kao curica, Ana Begić Tahiri ima srce veliko kao kuća...

Povodom 100. izvedbe predstave 'Brodolomke' ugostili smo glumicu Eciju Ojdanić u našoj rubrici '1 na 10'. Evo kako je splitska umjetnica opisala 10 kolegica...

BARBARA NOLA: Curica kojoj piše na osobnoj da ima neke godine, a realno ima duh četrnaestogodišnjakinje. Divna glumica, zanesenjakinja u svoj posao. Veliki prijatelj, i stup Moruzgve. I bezobrazno zgodna. 

ANA BEGIĆ TAHIRI: Drugi važni stup Moruzgve. Beskrajno talentirana, srce k’o kuća, s nevjerojatnim životnim dogodovštinama. Koje nesebično dijeli s nama u kombiju dok putujemo po Hrvatskoj. Toliko smo kilometara zajedno prošle, i još ćemo. 

DARIA LORENZI FLATZ: Stalno nas mijenjaju na ulici. Mi se tome smijemo, ali meni bi imponiralo da nas i na sceni mijenjaju. Glumica od koje puno učim dok smo zajedno na sceni. Veliki talent, i velika brzina spontanih reakcija kad se dogodi nešto nepredviđeno. 

ANITA MATIĆ DELIĆ: Moja 'Drniška', pouzdan, siguran partner. Naoko samozatajna, a pravi vulkan. I privatno, i profesionalno. I izvrsna kuharica makrobiotičke kuhinje. 

ANA MARAS HARMANDER: Nadimak joj je 'Dalmoš', ogromne energije, super osjećaja za ritam, i s velikim talentom za pisanje. Prema njenom predlošku nastala je predstava 'Brodolomke'. 

KSENIJA MARINKOVIĆ: Znala sam da je veličanstvena glumica, ali tek kad smo počele raditi na predstavi 'Otpisane', shvatila sam da je i ogroman čovjek. Jedna od rijetkih koja svoju veličinu pokazuje samo dok glumi. Privatno je najskromnije stvorenje na svijetu

MILA ELEGOVIĆ: Jedna, jedinstvena pojava hrvatskog glumišta. Unikatna, pojavom, ponašanjem, izričajem. Istinska diva. I čovjek. I prijatelj. 

NATAŠA KOPEČ: Iako je Arsen Dedić jednom duhovito izjavio da mlade treba gaziti, ja tvrdim od mladih treba učiti. I treba se kačiti na njihovu pozitivnu energiju. Jedna od njih je Nataša. Tako je dobro zamijenila 'nezamjenjivu' Dariju u svojoj ulozi. Tj., nije je zamijenila, već je iskreirala svoju ulogu. I važno je dodati, party animal. Što je isto pozitivno.

SANJA MILARDOVIĆ: Još jedna mlada glumica čije vrijeme tek dolazi. Divne energije, poduzetničkog duga, s talentom za pisanje. Predivne riđe kose. 

JELENA MIHOLJEVIĆ: Jedva sam čekala da nam se poklope zvijezde, i da Jelena nađe vremena da zaigra u Moruzgvi. Tko čeka, dočeka. Dogodilo se to u Cabaretu 'Preko veze'. I, naravno, i ovdje je maestralna!

Vaša reakcija na temu