Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Toni Garac u '1 na 10': Puljak mi je bila simpatična, Budiša mi je uzor, a Bandić i Mesić su totalna suprotnost mojim političkim vrijednostima

Toni Garac u '1 na 10': Puljak mi je bila simpatična, Budiša mi je uzor, a Bandić i Mesić su totalna suprotnost mojim političkim vrijednostima

Opisao je još Zorana Milanovića, Kolindu Grabar-Kitarović, Dejana Kovača, Ivana Vrdoljaka...

Toni Garac je nedavno izabran za predsjednika HSLS-a Splitsko-dalmatinske županije. Pitali smo ga da s par rečenica opiše 10 osoba iz političkog života, a iz tih rečenica se mogu iščitati i njegovi stavovi... 

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ: Na zadnjim izborima je tijesno pobijedila, prije svega zahvaljujući glasovima političkog centra kojem i sam pripadam. Očekivao sam puno više od njenog mandata. Po njenim istupima u zadnjih nekoliko mjeseci mogla bi na ovim izborima pobijediti samu sebe, posebice jer postoje i drugi kandidati koji ovog puta 'grabe' glasove centra.

ZORAN MILANOVIĆ: Posao koji je obavio kao predsjednik Vlade najbolje ga ocjenjuje. Njegovim mandatom bez ijedne značajne reforme, Hrvatska  je samo produljila recesiju.  Agresivnom retorikom odbija mnoge od sebe.

DARIO HREBAK: Po mnogo čemu jedan od najboljih gradonačelnika u Hrvatskoj. Dokazao na lokalnim izborima kako pobijediti HDZ i SDP. Još važnije pokazao kako 'omršavjeti' administraciju, digitalizirati i ubrzati upravu.. . Sve što drugi govore da je nemoguće, Hrebak je pokazao da je ipak moguće. Danas je u utrci za novog predsjednika HSLS-a i zbog svega ima moju apsolutnu podršku unutar stranke.

DEJAN KOVAČ: Mlad, obrazovan i potpuno novo lice na hrvatskoj političkoj sceni.  Drugačiji od drugih kandidata po ekonomskim pogledima i viziji Hrvatske. HSLS podržava njegovu kandidaturu, a mi u Dalmaciji ćemo dati sve od sebe za njegov što bolji rezultat.

DRAŽEN BUDIŠA: Domoljub i liberal. Puno dao za Hrvatsku, a zauzvrat ništa od Hrvatske nije uzeo. Jedan od rijetkih u politici uz čije ime se ne veže niti jedna afera. Po svemu, Budiša je moj politički uzor.

IVAN VRDOLJAK: U zadnje dvije godine uz njegovo ime se veže samo politička trgovina. Mislim da nitko nikada nije napravio salto mortale kao on i HNS. Birači u Hrvatskoj lako zaboravljaju, ali mislim da ovo što je HNS napravio nitko neće zaboraviti.

DAVOR BERNARDIĆ: Obrazovan, dugo u politici. Njegov najveći izazov je od SDP-a napraviti modernu stranku lišenu okova i duhova Partije. Ako to uspije, učinit će SDP puno prihvatljivijom opcijom mnogima.

BLAŽENKO BOBAN: Naša očekivanju su puno veća, prvenstveno u infrastrukturi, revitalizaciji Zagore i podršci malom i srednjem gospodarstvu. 

MILAN BANDIĆ: Uz Stipu Mesića, osoba koja je u potpunoj suprotnosti prema svim mojim političkim i moralnim vrijednostima. 

MARIJANA PULJAK: Na samom početku, kada je krenula u politiku iz svog kvarta, imao sam velike simpatije. Danas, previše lijevo za političarku centra kakvom se predstavlja.

Vaša reakcija na temu