Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koliko je zaista učinkovito trajno uklanjanje dlačica?

Koliko je zaista učinkovito trajno uklanjanje dlačica?

Stručnjaci iz RE:CUPERA Wellness & Spa centra objašnjavaju sve detalje i razbijaju mitove o trajnom uklanjanju dlačica

U ovo vrijeme adventa dok svi 'šeraju' najbolja mjesta u gradu koja nude ukusnu hranu i kuhano vino, malo tko razmišlja o nadolazećem ljetu i stresu kojeg će sebi (nepotrebno priuštiti) kada se po prvi put obuku kratki rukavi. Suha koža, višak kilograma i neželjene dlačice uskoro će postati vodeći problem za većinu žena, ali i muškaraca.

Kako bi ste ovo ljeto, i sva nadolazeća, mogli ponosno pokazivati svoju glatku i njegovanu kožu u nastavku ćemo vam predstaviti sve što ste oduvijek htjeli znati o laserskoj epilaciji. Također, predstavit ćemo i ekskluzivni paket koji nudi sve što trebate za život bez dlačica, više detalja u nastavku teksta. 

Kako djeluje laser za epilaciju?

Laserska dioda stvara svjetlost određene valne duljine koja može prodrijeti do ¼ mm vanjskog sloja kože, odnosno korijena dlačice. Energija koja će se raspršiti oko korijena pretvara se u toplinu koja uništava matične stanice korijena dlačice. Zahvaljujući toplinskom uništavanju dlačica (fototermolizi) laserska zraka će se apsorbirati samo u pigmentu, što znači da je idealan kandidat za lasersku epilaciju osoba svijetle puti i tamnih dlačica. Time se osigurava najpreciznija apsorpcija toplinske energije. Nakon tretmana, dlačice se ne smiju uklanjati s korijenom (čupati voskom, pincetom i sl.) idućih 4 - 6 tjedana, no bez panike, jer one koje nakon toga izrastu bit će znatno tanje, svjetlije i bez urastanja

Zima je pravo vrijeme za laser

Pravilo koje morate poštovati kod laserske epilacije je izbjegavanje sunca dva tjedna prije i nakon tretmana. Razlog za to je vrlo jednostavan: sunce oštećuje kožu i čini je osjetljivijom na toplinu, a budući da laser djeluje na principu toplinske energije takva kombinacija može izazvati hiperpigmentaciju, opekline od sunca i slične probleme koje sunce svakako uzrokuje. 


Kakvi su rezultati? Da li boli?

Rezultati su trajni jer jednom uništena folikula dlačice više se ne može obnoviti. Da bi se postigao 'trajni' efekt bit će potrebno više tretmana, što Vam je u ovom posebnom paketu već osigurano. Tretmani se izvode u prosjeku svaka četiri tjedna i tako u šest navrata, što čini jedan ciklus. 

Ako u ovom trenutku krenete na prvi tretman od šest, možete očekivati da ćete otprilike za šest mjeseci biti oslobođeni svih neželjenih dlačica. Iznimke u učestalosti izvođenja tretmana su mlađe osobe ili osobe s hormalnom disbalansom kojima se preporučuje izvođenje tretmana svaka tri tjedna. Ono što je važno napomenuti da nakon završetka ciklusa epilacije, novoizrasle dlačice mogu izrasti, što je prirodni proces ljudskog tijela koji se ne može izbjeći. I baš radi toga, nakon završetka ciklusa tretmana epilacije preporuka je da se tretman ponovi jednom do dva puta godišnje čime se 'utvrđuje' gradivo te otklanjaju pojedine novoizrasle dlačice. No, one su puno mekše i rjeđe te gustim, tvrdim i uraslim dlačicama možete zauvijek reći zbogom! 

Ako Vas pak brine bol, za to nema razloga, jer premda se može pojaviti osjet poput štipkanja kože bol je i dalje mnogo manja nego kod depilacije voskom. Za što veću ugodu, pobrinut će se sustav hlađenja kože koji je ugrađen u laser. 

Sada kada ste pročitali sve o laserskoj epilaciji jasno je kako ozbiljno razmišljate o njoj i možete joj se slobodno podvrgnuti. 

Osim dodatna dva tretmana laserskog uklanjanja dlačica (što čini ukupno 6 tretmana), za potpunu transformaciju pobrinuo se RE:CUPERA Wellness & Spa centar koji vam je osigurao holistički pristup njezi te uz tretmane epilacije omogućio:

• 4+2 tretmana laserske epilacije

• 2 dnevne ulaznice za korištenje wellness & spa sadržaja

• 2 esencijalne kupke 

• digitalna analiza kože lica suvremenim VISIA uređajem

• besplatan i osiguran parking


Sve ovo gore navedeno možete zatražiti pozivom na broj 021/ 500 400 ili slanjem e-maila na recuperaspa@lemeridiensplit.com po posebnoj cijeni od 3.000 kuna. 

Ukoliko želite saznati više o RE:CUPERA wellness & spa sadržajima i uslugama, posjetite recuperaspa.com.

Vaša reakcija na temu