Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcidaši darivali vukovarske mališane božićnim poklonima

Torcidaši darivali vukovarske mališane božićnim poklonima

Mališani su s članovima Torcide otpjevali navijačku pjesmu te im zahvalili na božićnim darovima

KN Torcida Split u suradnji s Gradom Vukovarom i Udrugom dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Vukovara razveselio je mališane Dječjeg vrtića Vukovar I božićnim poklon paketima.

Članovima Torcide na lijepoj gesti zahvale je uputila zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić. 

- Ovo je još jedna lijepa priča u nizu koju Torcida priča u Vukovaru i koju uistinu sa srcem dočekujemo. I vukovarska Torcida također ima veliki broj humanitarnih akcija za djecu i potrebite i uistinu nam je na ponos. Vjerujem kako će naša suradnja nastaviti razvijati, a tome u prilog govori i činjenica da smo ove godine sa Splitom potpisali povelju o prijateljstvu između dva grada što daje još dublji značaj cijeloj ovoj priči - rekla je Mujkić.

- Naime, višegodišnja suradnja i prijateljstvo Grada Vukovara, UDHOS grada Vukovara i Torcide Split rezultirala je, na inicijativu Torcide, ovom lijepom predblagdanskom pričom koja je donijela osmijehe na dječja lica. S obzirom na velik broj djece, Torcida će svake godine u ovo predblagdansko vrijeme darivati određene vrtiće i područne objekte, a paketići su prilagođeni dječacima i djevojčicama - rekao je Tomislav Kovač predsjednik Udruge dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Vukovara istaknuvši kako je UDHOS prvenstveno humanitarna udruga koja pomaže svima u potrebi.

Mališani su s članovima Torcide otpjevali navijačku pjesmu te im zahvalili na božićnim darovima.

Vaša reakcija na temu