Stanko Jurić na obnovljenom igralištu: Vjerojatno je ovo najpozitivnija stvar što se dogodila posljednjih godina na Pujankama

Stanko Jurić na obnovljenom igralištu: Vjerojatno je ovo najpozitivnija stvar što se dogodila posljednjih godina na Pujankama

Imam brata od osam godina i stalno mu govorim da izlazi na igralište...

Njegov dolazak izazvao je veliku znatiželju najmlađih. Svi su se željeli s njim slikati. Stanko Jurić udovoljio je dječačkim željama u svom kvartu, na terenu gdje i on kao dijete provodio vrijeme.

- Vjerojatno je ovo najpozitivnija stvar što se dogodila posljednjih godina na Pujankama. Tereni i igrališta dugo su u raspadu, u kvartu ima mnogo djece i ovo je prava stvar. Imam brata od osam godina i stalno mu govorim da izlazi na igralište, ali kada na terenima nema branki i mreže ne mogu mu zamjeriti što ne ide vani. Ali, sada je drukčije, iznimno mi je drago što su Pujanke prvi kvart u kojem je obnovljen park i igralište - rekao je Jurić prilikom svečanosti završetka radova u sklopu akcije 'Za lipšu Dalmaciju'. 

Potom je dodao:

- Torcida je napravila murale za Olivera i Juricu, to je vrhunska gesta.

Sjećaš li se svojih prvih koraka?

- Kada sam ja počeo, ovo se zvalo novo igralište. Tada je bilo novo, no s vremenom je postalo derutno. Neka ova akcija bude putokaz i za ostale kvartove - zaključio je veznjak Hajduka.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47031, "");
Pregledaj komentare
14