Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIRTUALNI SAJAM Novo ruho portala 'Sve za vjenčanje'

VIRTUALNI SAJAM Novo ruho portala 'Sve za vjenčanje'

SZV portal je brzorastuća i postojana online zajednica

Splitski obrt Digmar uspješno je realizirao projekt 'Redizajn i tehničko unaprjeđenje mrežne domene svezavjencanje.com.hr', za koji su joj odobrena bespovratna sredstva na natječaju 'WWW vaučeri za MSP-ove' (KK.03.2.1.17). 

Realizacija projekta trajala je gotovo godinu dana, a izrađeno je novo web rješenje kroz vidljive promjene izgleda, preglednosti i funkcionalnosti web stranice i načina prezentacije usluga. Portal 'Sve za vjenčanje' zamišljen je kao virtualni sajam vjenčanja na kojem je moguće pronaći sve usluge za organizaciju vjenčanja u Hrvatskoj na jednom mjestu. SZV portal je brzorastuća i postojana online zajednica na kojoj mladenci, s jedne strane, mogu brzo i jednostavno pronaći profesionalne i provjerene usluge s kojima će olakšati i ubrzati organizaciju vjenčanja, a pružatelji usluga (npr. sale, bendovi, foto/video studija i sl.), s druge strane, koncizno, pregledno i efikasno prezentirati svoje usluge mladencima te ostvariti dvosmjernu komunikaciju i eventualnu realizaciju angažmana na obostrano zadovoljstvo.

Provedbom projekta, tj. redizajnom web stranice 'Sve za vjenčanje' kroz intuitivno, jednostavno, višestruko prilagodljivo i pristupačno korisničko sučelje potencijalnim klijentima se pruža jedinstveno korisničko iskustvo koje intrigira posjetitelje da kvalitetnije pretražuju web stranicu, a samim time efikasnije i efektivnije koriste prikazane proizvode i usluge. Primjenom novih web tehnologija unaprijedila se mrežna domena i time postigla bolja rangiranost na tražilicama te se poboljšala vidljivost i online pozicioniranje iste. Provedbom projekta poboljšao se nastup web stranice kroz najnovije trendove u razvoju web stranica, optimizirati su se troškovi obrta te se postavilo čvrsto uporište za širenje dosega proizvoda i usluga te modernizaciju poslovanja.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 98.750,00 kn, dok odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 74.062,50 kn.

Dodana vrijednost projekta izražena je kroz jačanje ICT sektora i doprinos povećanju udjela Splitsko-dalmatinske županije u BDP-u na nacionalnoj razini.


Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost obrta Digmar.

Vaša reakcija na temu