Ana Gruica postala instruktorica joge

Ana Gruica postala instruktorica joge

Glumica se pohvalila diplomom na društvenim mrežama

Glumica Ana Gruica Uglešić na Instagramu se pohvalila kako je postala instruktorica joge. U postu se zahvalila na podršci i ispitivanju svom suprugu Boranu Uglešiću, za kojeg se udala prošle godine u kolovozu u krugu obitelji i prijatelja. 

- Neopisivo sretna s nagradom za trud i rad u ruci. Tema rada ‘Joga kao metoda pripreme glumaca za scenu’. Da se razumijemo, znam da sam na početku jogijskog putovanja, ali morate priznati da mi je početak konkretan - napisala je uz fotografiju. 

Ova svestrana Splićanka u svojoj kolekciji diploma već ima dvije, naime, diplomirala je na Kineziološkom fakultetu na temi ‘Fitnes i rekreacija kao odgovor kojeg 21. stoljeće stavlja pred glumca’, a ocijenjena je izvrsnim. Ne bi to bilo toliko impresivno da Gruica već nije diplomirala glumu na Akademiji te da uza sve nije postala i majka dječaka. 

Bivša Miss Dalmacije na društvenim mrežama obožavatelje često časti fotografijama svoje odlične linije, a za nju je zaslužno treniranje. Vježba tri do pet dana u tjednu u teretani te prakticira pilates i jogu, stoga ne čudi da je odlučila postati instruktorica.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47048, "");
Pregledaj komentare
14