Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Severina održala posljednji 'The Magic Tour' show ove godine

FOTOGALERIJA Severina održala posljednji 'The Magic Tour' show ove godine

Posebnu zahvalu uputila je svom timu, koji na turneji broji preko 100 članova

Nakon velikih i tjednima unaprijed rasprodanih koncerata u Splitu, Beogradu i Zagrebu, pred Severinom se sinoć naklonila i cijela Ljubljana. Posjetitelji iz svih krajeva Slovenije, došli su u prepunu Arenu Stožice pogledati posljednji 'The Magic Tour' show ove godine, koji je u rekordnom roku osvojio čitavu regiju.

Turneja, produkcijski najveća i najzahtjevnija na ovim prostorima do sada, uključuje dva i pol sata koncerta, koji započinje magičnim te za publiku mističnim trikom, a u jednakom tonu se i nastavlja do samog kraja… Na pozornici u obliku dijamanta trikovi se izmjenjuju, najveći hitovi u pratnji čak 16 vrhunskih glazbenika i gudača redaju, 20 spektakularnih plesnih koreografija ostavljaju publiku bez daha, čarobni kostimi transformiraju, a magija iz minute u minutu biva sve veća.

Zbog svega toga, tijekom cijelog koncerta, podijeljenog u četiri dijela, posjetitelji imaju dojam kao da su na predstavi. Točnije, na koncertnoj predstavi režiranoj u samo Severini specifičnom stilu – kao mješavina cabareta, Dalmacije, bluesa i modernih ritmova.

Uz Severinu je na turneji bilo i preko 100 članova tima, kojima se posebno zahvalila.

- Želim vam se zahvaliti od sveg srca što ste dali sve od sebe, što ste se svi trudili kao da je vaš koncert, to je za mene veliki blagoslov i velika sreća. Želim vam se zahvaliti i jer ste razlog za ovaj uspjeh bili vi, hvala vam na svemu što ste dosad napravili. Zahvaljujem se svima što ste uložili i srce i dušu i svoje talente i živote, što ste sve to ostavili na bini i što ste bili tu baš u najtežim trenucima - kazala je Severina.

Vaša reakcija na temu