Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Damira Kalajžić NOVA FOTOGALERIJA Bebek nakon spektakla u Areni: Ovo mi je koncert karijere!

NOVA FOTOGALERIJA Bebek nakon spektakla u Areni: Ovo mi je koncert karijere!

Splitsku publiku zabavljao je tri sata

'Neću, neću zoru prespavati, neću, neću dragu prežaliti, neću, samo da još jednom čujem ja tamburaše s Dunava' tim je stihovima sinoć Željko Bebek započeo koncert u Spaladium Areni i oduševio splitsku publiku. Da postoji neka tajna veza između legende regionalne glazbene scene i Splita još jednom je dokazao sinoćnji koncert kojeg je Split željno iščekivao proteklih nekoliko mjeseci. Od hitova poput 'Ima neka tajna veza', 'Selma', 'Na zadnjem sjedištu moga auta', 'Ne spavaj mala moja' koji su obilježili njegovu karijeru u Bijelom dugmetu, kao i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere, kao što su 'Da je sreće bilo', 'Laku noć svirači', 'Tijana' pa sve do novijih 'Ja po kafanama', 'Gdje sam bio', 'Ono nešto naše', 'Ako voliš ovu ženu’, publika je pjevala zborski, u jedan glas. A koncert je završen tako da mu je cijela publika otpjevala 'Sretan rođendan' jer je Željko prije svega par dana, točnije 16.12. napunio 74 godine.

Poseban i emotivan trenutak je bio dio koncerta pod nazivom 'Očevi i sinovi' kada su Željko Bebek i Branimir Mihaljević praćeni sinovima Zvonimirom Bebekom na gitari koji je inače dio benda Željka Bebeka te Markom i Matejom Mihaljevićem na drugoj gitari i violini izveli pjesme 'Ljubav k'o iz pjesme', 'Tajna veza', 'Loše vino' i 'Selma'. Ovo je po prvi put da je Željko Bebek nastupio u Spaladium Areni te je Splitu obećao da će se sigurno vratiti. A s obzirom na to kako ga je Split 'ugostio', publika zasigurno neće dugo čekati na svog omiljenog pjevača.

- Meni je Split večeras uzvratio na zaista predivan način i mogu reći da mi je ovo koncert karijere! - rekao je nakon koncerta.   

Vaša reakcija na temu