Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tisja izbacila božićnu karikaturu u kojoj će se mnogi prepoznati

Tisja izbacila božićnu karikaturu u kojoj će se mnogi prepoznati

Ovoga puta inspiriralo je šoping ludilo

Splitska umjetnica Tisja Kljaković Braić objavila je novu karikaturu na društvenim mrežama gdje je prati preko 50 tisuća ljudi. Ovoga puta inspiriralo je božićno šoping ludilo. 'Ona', kao i većina žena, trči po trgovinama i pita se 'Šta ću kupit'. Karikatura je skupila ubrzo na tisuće lajkova, a u komentarima su mnogi pisali kako su se pronašli u ovoj situaciji.

- Tisja, od srca sve najbolje i nastavite nas uveseljavati - napisala je jedna obižavateljica, dok je jedan muškarac napisao:

- Eto ove moje svaki mjesec kad joj plaća dođe.

Podsjetimo, Tisja je svojim naoko jednostavnim karikaturama koje objavljuje na društvenim mrežama uspjela postići nevjerojatnu popularnost. Objavila je i knjigu 'Oni' koja objedinjuje svakodnevne crtice iz života jednoga bračnoga para. 'Oni' su svatko od nas, sa svim svojim manama, opsesijama, malim ritualima, smiješni, a dirljivi istovremeno, njih dvoje je bilo koje dvoje.


Vaša reakcija na temu